2021. 08. 17. - 08:30

Iggy Azalea: Már nem érzem jól magam a rivaldafényben

Iggy Azalea: Már nem érzem jól magam a rivaldafényben

A sikeres rapsztár már jó ideje nem érzi komfortosan magát a nyilvánosság előtt – Iggy Azalea kisfia születése óta inkább „biztonságos térre” vágyik.

Meglepő kijelentést tett a közelmúltban a népszerű rapper. A szemrevaló Iggy Azalea már nem érzi magát komfortosan a nyilvánosság előtt. Iggy Azalea a kisfiával
 
Mindezt azóta figyelte meg, hogy megszületett a kisfia, a most 15 hónapos Onyx. A 31 esztendős sztár azóta „biztonságos térre” vágyik maga és a gyermeke számára, a fiát a rivaldafényen kívül szeretné nevelni.
 
Iggy Azalea a közelmúltban jelentette be, hogy szünetet tart zenei karrierjében. Tette mindezt nem sokkal azután, hogy kiadta új, End of an Era című lemezét.
 
Mint mondta: döntése 95 százalékban annak köszönhető, hogy már nem érzi komfortosan magát a nyilvánosság előtt. „Részben azért, mert már van egy fiam és az anyai ösztönöm arra késztet, hogy megvédjem őt. Ehhez biztonságos helyre van szükségem” – vallotta a sikeres rapsztár.
 
Iggy turnézni sem szeretne, mert ehhez távol kéne maradnia a kisfiától - akinek édesapja volt kedvese, Playboi Carti.
 
Nem vágyik arra, hogy egy turné buszon töltse az időt gyermekével. „Csodálom azokat az előadókat, akik ezt megteszik és jól csinálják, de én ezt nem tudom elképzelni” – vallotta Iggy.
 
Augusztus végi turnéja Pitbullal az utolsó „nagy hurrá” lesz – árulta el a csinos rapper.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.