2021. 04. 20. - 08:30

Iggy Azalea nagyon magányos

Iggy Azalea nagyon magányos

A dalaival slágerlisták élén álló rapper hölgy közösségi oldalán vallotta be, hogy magányosnak, meg nem értettnek és elszigeteltnek érzi magát a koronavírus közepette.

Magányos Iggy Azalea. A 30 esztendős, csinos sztár Twitter oldalán vallott arról, hogy úgy érzi: nem érti meg senki és még elszigetelt is a jelenlegi koronavírus-járvány helyzetben. Iggy Azalea
 
A rapper hölgy – aki 2020 júniusában jelentette be meglepetésszerűen, hogy született egy fia -, szabadkozva írta: „Mindez olyan melodramatikusnak tűnik, de néha tényleg úgy érzem, hogy senki nem ért meg ezen a világon és nagyon egyedül vagyok.”
 
Iggy Azalea már ez előtt is utalt egyébként a magányosságára.
 
A rap sztár korábban a szintén rapper Playboi Cartival járt, ő a kisfia, Onyx Kelly édesapja is.
 
Előtte a kosaras Nick Young volt a párja. Iggy velük kapcsolatban úgy fogalmazott, „a szerelmek idegenekké válnak, nagyon utálom ezt”.
 
Ugyanakkor, 2021 márciusában olyat is mondott, hogy 100 százalékkal boldogabbnak érzi magát, mint múlt évben.
 
Iggy Azalea – aki eredetileg Ausztráliában született, de Amerikában él – ekkoriban azt is bevallotta, hogy jól érzi magát szingliként és nem keres kétségbeesetten új párt magának.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.