2020. 10. 20. - 08:30

Jason Derulo kész megállapodni

Jason Derulo kész megállapodni

A népszerű énekes úgy érzi, kapcsolata kedvesével, Jena Frumes-al csak még szorosabb lett a koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén alatt.

Jason Derulo kapcsolata „csodálatosan alakul”. A sikeres énekes erről maga számolt be Ellen Degeneres Showjában.jason_derulo_jena_frumes_1
 
A Wiggle népszerű előadója szerint az elmúlt hónapokban lépésről lépésre erősebb lett a szerelme párjával, Jena Frumes-al – annak ellenére, hogy kezdetben kicsit aggódott: szakításhoz vezethet, ha ennyire sok időt töltenek állandóan együtt.
 
Jason Derulo úgy fogalmazott: a dolog mindig kétesélyes, s nagy szerencsének tartja, hogy náluk teljesen pozitívan alakult minden.
 
Az énekes nem sokkal korábban azt sugallta, kész a megállapodásra és arra, hogy családot alapítson Jenával.
 
Jason a babázáshoz is kedvet kapott, amikor a közelmúltban közös videón dolgozott 4 éves unokahúgával, Skylarrel.
 
A 31 esztendős sztár egy edzőteremben ismerkedett meg a párjával, még mielőtt a koronavírus-járvány karanténba kényszerítette az embereket.
 
2020 májusában derült ki a nyilvánosság számára is, hogy együtt járnak. Bennfentesek szerint Jason és Jena igazán jó párost alkot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.