2020. 05. 11. - 08:30

Jason Derulo-nak új kedvese van?

Jason Derulo-nak új kedvese van?

Úgy hírlik, a népszerű énekes egy csinos modellel jár – vele szigetelte el magát a koronavírus-járvány idején.

Minden jel szerint új kedvese van Jason Derulo-nak, aki Jena Frumes modellel tölti a karantén időszakát.
 
Egy bennfentes a The Sun magazinnak beszélt a Macskák sztárjáról, mondván, Jason és Jena nem fog túl sok ideje együtt, amikor a koronavírus-járvány kezdetét vette, de úgy döntöttek, együtt zárkóznak el a világ elől – és eddig teljesen jól megvannak.Jena Frumes modell
 
„Mindketten spontán, élénk emberek, akik szeretnek járni-kelni, vagyis nagyon is összeillenek” – vélekedett a forrás.
 
Az is kiderült: a 30 éves Jason Derulo korábban nem szívesen bonyolódott tartós kapcsolatba, mivel állandóan a világot járta. Most azonban jól érzi magát és izgatottan várja a folytatást.
 
Korábban kifejtette: szeretné jövőbeni szerelmeit távoltartani a rivaldafénytől, ugyanis ennek tulajdonítja régebbi kapcsolatai felbomlását.
 
2017-ben azt nyilatkozta: már rájött, hogy sosem működtek a rivaldafényben, örökké egyedül volt.
 
Most megpróbál máshogy élni. Ha valakivel találkozik, nem fogja nagydobra verni – annyira diszkrét marad, amennyire csak lehet.
 
Jason azt is elárulta, hogy szakításai alkalmával mindig jégkrémmel és fánkokkal vigasztalódott, majd az edzőteremben alaposan leizzasztotta magát.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.