2020. 10. 07. - 08:15

Jennifer Aniston a nyugdíjat fontolgatja?

Jennifer Aniston a nyugdíjat fontolgatja?

A szép színésznő bevallotta: többször előfordult vele az elmúlt esztendőkben, hogy azon gondolkodott, visszavonul.

Már több alkalommal fontolgatta nyugdíjba menetelét Jennifer Aniston. A népszerű színésznő beismerte, az elmúlt pár évben nem egyszer gondolt rá, hogy vissza kellene vonulnia.Jennifer Aniston szeret otthon tenni-venni
 
„Korábban ilyesmi sosem jutott eszembe” – mondta Jennifer az amerikai SmartLess podcastban, hozzátéve, hogy van a fejében „egy másik előkészületlen projekt” is, de még nem tudja biztosan, hogy ez-e az, ami érdekli. Viszont ezen szintén sokat gondolkodott.
 
A most 51 éves sztár színésznőként már nem tevékenykedik teljes időben – s azt fontolgatja, kipróbálja magát az enteriőrtervezés területén.
 
„Szeretem a lakberendezést, az enteriőr dizájnt. Boldoggá tesz, nagyon is” – fogalmazott Jennifer Aniston.
 
A csinos színésznő számos emlékezetes alakítást nyújtott a filmvásznon az évek során – mégis, a Jóbarátokat emeli ki, amelyet mindig igazán fog szeretni.
 
„Különben mindig nagyon szerettem Adam Sandlerrel forgatni” – jegyezte meg, hozzátéve, hogy a Kellékfeleség című filmben is öröm volt együtt játszania a színésszel, akit 19 éves kora óta ismer.
 
Jennifer egyébként azt sem titkolta, hogy egyik kedvenc otthoni elfoglaltsága a mosogatás, amely amellett, hogy az edényeket és a kezet is tisztítja, megnyugtatja az embert.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.