2021. 06. 24. - 08:15

Jennifer Aniston békében van önmagával

Jennifer Aniston békében van önmagával

Akaratlanul is tiszta vizet öntött a pohárba a színésznő – Jennifer Anistonról időről-időre felröppennek pletykák, ám saját bevallása szerint az igazság az, hogy megtalálta a lelki békéjét.

Békésen él a Jóbarátok sztárja, nagyon szerencsésnek és áldottnak érzi magát. Az 52 esztendős Jennifer Aniston a People magazinnak a közelmúltban vallott arról, hogy sok terápián van túl, de mostanra úgy érzi, megbékélt magával, az életével. Jennifer Aniston
 
Mint mondta, jó munkája van, amit nagyon szeret, olyan emberek veszik körül, akik a mindent jelentik a számára és a kutyáiban is sok örömét leli.
 
Jennifer szerint a magunkkal kapcsolatos tudatosság kulcsfontosságú.
 
Megjegyezte, sok csodás dolog történt az életében, csak mert híresség, de emellett számos kemény dolog is van, ami miatt - mivel mindannyian emberek vagyunk -, hajlamos ő is frisztrálltá, szomorúvá, beletörődötté válni.
 
Jennifer napi rutinjának része a meditáció, a jóga, s úgy szeret pihenni, hogy közben nézi az esti naplementét. Sokszor ír is.
 
Mint mondta, ezeket a csodás perceket, amelyeket minden nap vár, szívesen „konzerválná”.
 
A népszerű színésznőről nemrég terjedt el egy pletyka, miszerint gyermeket fogadna örökbe egy általa támogatott árvaházból. Pár napra rá azonban kiderült, hogy erről nincs szó.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.