2021. 09. 21. - 08:08

Jennifer Hudson félt eljátszani Aretha Franklint

Jennifer Hudson félt eljátszani Aretha Franklint

A népszerű színésznő bevallotta: érzett némi félelmet, amikor eljátszotta Aretha Franklint a híres énekesnő életét feldolgozó, új filmben.

Jennifer Hudson úgy érezte, nyomás van rajta, amikor el kellett játszania Aretha Franklint a legendás énekeső életrajzi filmjében. Jennifer Hudson Aretha Franklinként
 
A 40 esztendős sztár szerint „félelmetes” szerep volt Arethát alakítani a róla szóló történetben. „Eljátszani magát a királynőt – fogalmazott Jennifer – a legfélelmetesebb dolog volt számomra.”
 
Hozzátette: Aretha Franklin „nyilvánvalóan megismételhetetlen” személy volt.
 
„Tudom, mit képvisel és mit jelent a világ számára - beleértve magamat is. Nem könnyű, amikor ilyesmivel bíznak meg. Nem vettem könnyen” – ismerte be Jennifer Hudson.
 
Az azonban mindenképpen a színésznő javára vált, hogy hosszú ideje rajongott a néha ikonért. Ismerte számos slágerét, s ez segített neki a felkészülésben.
 
Ugyanakkor, amikor ezen pillanatok és jelenetek tényleges újraalkotásáról volt szó, gyakran megesett, hogy szóltak Jennifernek: várjon egy percet, ebben a jelenetben ugyanis Aretha (még) nem ismerte az adott dalt, így nem tudja úgy énekelni, amilyen végül lett. Ez néha igen bonyolult volt – vallotta be a színésznő.
 
Jennifert azonban mindig is inspirálta Aretha élete, aktivitása, s bevallása szerint több dolog hasonlított az életében a legendás énekesnőéhez.
 
Aretha Franklin 2018-ban hunyt el, 76 évesen.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.