2021. 08. 02. - 07:50

Jennifer Lopez boldog Ben Affleckkel

Jennifer Lopez boldog Ben Affleckkel

A népszerű énekesnő és a nem kevésbé sikeres színész nagyon egymásra talált – Jennifer Lopez állítólag nagyon boldog régi-új szerelmével, Ben Affleckkel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck újonnan kialakított kapcsolata rendkívül jónak tűnik. A csinos énekesnő a közelmúltban ünnepelte 52. születésnapját a franciaországi St.Tropez-ban. Ben Affleck
 
A páros romantikus kirándulásra ruccant ki, s a július 24-ei bulira jó pár barát volt hivatalos egy éjszakai klubba a francia riviérián.
 
Egy bennfentes azt mondta a People magazinnak: JLo fantasztikusan nézett ki és nagyon boldognak tűnt.
 
Jennifer és Ben Affleck 2003-ban házasodni készült, amikor először jártak együtt. Esküvőjüket azonban elhalasztották, a túlzott médiafigyelemre hivatkozva. Következő évben fel is bontották az eljegyzésüket.
 
Az elmúlt hónapokban azonban újra közel kerültek egymáshoz, miután Jennifer szakított Alex Rodriguez visszavonult baseball-sztárral.
 
Úgy hírlik, Jennifer és a 48 esztendős Ben teljesen elkötelezte magát egymás mellett. Egy forrás úgy fogalmazott, Jen és Ben biztonságban érzik magukat ebben a kapcsolatban és a színész imádja az énekesnőt.
 
„Körülöttük mindenki láthatja, hogy teljesen összeillenek” – tette hozzá a bennfentes.
 
Barátaik a hírek szerint nem lennének meglepve, ha összeköltöznének, sőt öröke egymás mellett kötnének ki.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.