2021. 08. 13. - 07:24

Jennifer Lopez és Ben Affleck együtt keres házat

Jennifer Lopez és Ben Affleck együtt keres házat

Közösen keres új otthont magának a sztárpár. Ben Affleck és Jennifer Lopez a jelek szerint összeköltözik Los Angelesben.

Úgy hírlik, közös ház-keresésben van Jennifer Lopez és Ben Affleck. A szerelem egyre komolyabbnak tűnik közöttük. Ben Affleck és Jennifer Lopez
 
A sikeres énekesnő és nemkülönben népszerű színész párja csupán a közelmúltban újította fel kapcsolatát, azok után, hogy korábban, 2002 és 2004 között együtt jártak és el is jegyezték egymást, de mielőtt összeházasodhattak volna, szakítottak.
 
Mindketten mással alapítottak családot.
 
A 48 esztendős Ben és az 50 éves Jennifer most házakat néz Los Angelesben, Beverly Hillsben, ahol legutóbb egy 12 hálószobás, 24 fürdős palotát tekintettek meg, melyet 85 millió dollárért árulnak - fedett sportkomplexummal, kosárlabdapályával és bokszringgel is rendelkezik.
 
Megnéztek egy másik villát is a San Fernando-völgyben, mely 5 hektáron terül el és golfpályát is tartalmaz.
 
Egy forrás a TMZ.com-nak azt mondta, olyan házban gondolkodnak, ahol a családjuk is bőven elfér.
 
Ben Afflecknek három gyermeke született korábbi feleségétől, Jennifer Garnertől, Violet (15) Seraphina (12) és Samuel (9), míg JLo-nak ikerpárja van, a 13 éves Emme és Max exférjétől, Marc Anthony-tól.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.