2020. 12. 09. - 08:30

Jennifer Lopez és párja másodszor halasztotta esküvőjét

Jennifer Lopez és párja másodszor halasztotta esküvőjét

JLo és kedvese, Alex Rodriguez már második alkalommal volt kénytelen továbbtolni egybekelése időpontját, mert a koronavírus-járvány keresztülhúzta számításaikat.

Elhalasztani egy lagzit egyszer is kellemetlen élmény – nemhogy kétszer egymás után. Utóbbiban volt része Jennifer Lopeznek és párjának, a visszavonult baseball-sztár Alex Rodrigueznek.Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
 
A boldog pár eredetileg Olaszországban szeretett volna összeházasodni 2020 nyarán - a koronavírus-járvány miatt törölték az eseményt.
 
Ezt azonban kétszer is megtették – árulta el Jennifer Lopez, csupán nem verték nagydobra a dolgot.
 
A 45 éves Alex Rodriguez 2019 márciusában kérte meg az 51 esztendős JLo kezét, s egy évre rá meg szerették volna tartani a ceremóniát.
 
Az énekesnő és vőlegénye azzal vigasztalódik, hogy egyébként minden rendben és „az esküvő megtörténik, amikor az idő megfelelő lesz hozzá”.
 
Jennifernek és Alexnek is van két gyermeke előző házasságából, s a hírek szerint mindenki jól kijön egymással.
 
A sztárpár egyébként nem tervez nagy lakodalmat, de szeretnék, ha a számukra kedves személyek jelen lehetnének egybekelésükön.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.