2021. 04. 16. - 08:25

Jennifer Lopez és párja szakított

Jennifer Lopez és párja szakított

Többször tervezgették esküvőjüket, az azonban a jelek szerint végleg elmarad: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez megerősítette, hogy szakítottak.

Mégsem lesz lagzi – A sikeres énekesnő és a visszavonult baseball-sztár beismerte, hogy már nem alkot egy párt. Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
 
Jennifer Lopez és Alex Rodriguez 2021 márciusában már megerősítette, hogy dolgoznak a kapcsolatukon, ám a jelek szerint mégis a külön utak mellett döntöttek - 4 közös év után.
 
JLo és volt párja a The Today Show-nak juttatta el közös közleményét, melyben meg is indokolták a döntésüket.
 
„Rájöttünk, hogy már jobban működünk barátként. Ugyanúgy együtt dolgozunk majd, támogatni fogjuk egymást a jövőben is közös projektjeinkben és megosztott vállalkozásainkban. A legjobbat kívánjuk egymásnak és egymás gyermekeinek is.”
 
Szakításuk idején Jennifer és Alex is sokat foglalkozik a gyerekekkel, akik egyébként baráti viszonyban vannak. Az énekesnőnek ikrei vannak, a 13 éves Emme és Max, Rodrigueznek pedig két lánya, Natasha (16) és Ella (12).
 
Amikor a páros szétválásának korábban híre ment, több bennfentes állította, hogy JLo és Alex sosem szakított igazán. A jelek szerint ez igaz, azonban a romantikus kapcsolatnak vége.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.