2020. 04. 16. - 08:22

Jennifer Lopez esküvője is késik a vírus miatt

Jennifer Lopez esküvője is késik a vírus miatt

A jelek szerint küszöbön áll JLo esküvője – A népszerű énekesnő férjhez megy párjához, Alex Rodriguez-hez, amint a helyzet engedi.

Már csak a koronavírus-helyzet lecsendesedésére vár Jennifer Lopez. Úgy hírlik, a csinos énekesnő „amint lehet”, összeházasodik Alex Rodriguezzel, akinek már évek óta a kedvese.Alex Rodriguez és Jennifer Lopez
 
A visszavonult baseball-játékos nyáron szerette volna hivatalosan is összekötni életét JLo-val, ám a kialakult koronavírus-járvány arra kényszerítette őket, hogy halasszák a nagy eseményt.
 
Egy bennfentes a US Weekly-nek azt mondta: minden meg volt már szervezve és ki is fizették, de nyilvánvalóan halasztaniuk kellett az esküvőt, amikor kitört a járvány.
 
Úgy tudni, a lagzin a család és a közeli barátok vesznek majd részt, s Olaszországban tartanák meg azt.
 
Az 50 éves sztár egyébként élvezi az otthon töltött időt gyermekeivel, a 12 éves ikerpárral, Maxszal és Emme-mel, akiknek édesapja a volt férje, Marc Anthony.
 
A Super Bowl és a World of Dance után szeretett is volna kikapcsolódni – ez az időszak most a tervezettnél hosszabbra nyúlt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.