2021. 07. 07. - 08:00

Jennifer Lopez: Ez életem legjobb időszaka

Jennifer Lopez: Ez életem legjobb időszaka

Őszintén beszélt a sikeres énekesnő élete új szakaszáról – Úgy tűnik, Jennifer Lopez nagyon is jól érzi magát, bár sokan aggódtak érte mostanában.

Nem kevesen törhették azon a fejüket rajongói közül, vajon hogyan vészelte át az elmúlt pár hónapot Jennifer Lopez. Jennifer Lopez
 
Az énekesnő szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel, akivel már az esküvőt tervezték, s meglepetésszerűen újra összejött Ben Affleckkel, a korábbi szerelmével, akivel 2002 és 2004 között alkottak egy párt.
 
A közelmúltban JLo és Ben már nem is titkolta kapcsolatát a nyilvánosság előtt.
 
Jennifer Lopez most tiszta vizet öntött a pohárba. Az Apple Music-nak adott új interjújában – amely július 5-én látott napvilágot - Zane Lowe-nak azt mondta: a rajongóknak nem kell aggódniuk miatta.
 
JLo megerősítette, hogy sosem volt jobban, sőt, úgy érzi, ez élete legjobb időszaka.
 
Miközben az énekesnő konkrétan nem említette meg Ben Afflecket, utalt arra, hogy életének régi útjait tekinti át újra, s megköszönte rajongói támogatását.
 
Jennifer kiemelte, szeretné, ha azok az emberek, akik törődnek vele, tudnák, hogy jó helyre került az életében és magától is remek a közérzete.
 
„Ha egyszer elérsz erre a helyre, csodás dolgok történnek veled. Olyasmik is, melyekről nem gondoltad, hogy ismét megtörténhetnek.”
 
Az 51 éves sztár azt sem titkolta, hogy ilyen időszakaiban írja a legjobb zenéket, s halad leginkább a karrierje. A közelmúltban forgatott a Dominikai Köztársaságban romantikus vígjátékot, s a napokban jelent meg új, Rauw Alejandro-val közös dala, a Cambia El Paso.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.