2019. 12. 13. - 08:50

Jennifer Lopez házasodott, mert félt egyedül?

Jennifer Lopez házasodott, mert félt egyedül?

Számos esetben azért maradt egy rossz párkapcsolatban, mert félt egyedül – vallotta be a népszerű énekesnő és színésznő. JLo három alkalommal volt házas.

Nem szeretett egyedül lenni Jennifer Lopez. A csinos, 50 esztendős sztár a közelmúltban beismerte, hogy sok esetben azért maradt egy-egy rosszul működő kapcsolatban, mert félt az egyedülléttől.jlo_001
 
Az énekesnőként és színésznőként is sikeres JLo három alkalommal volt házas. Korábban Ojani Noa és Cris Judd felesége volt, ezekből a házasságokból azonban nem született gyermek. Az énekes Marc Anthony-val egy ikerpárnak örülhettek, Emma és Max most 11 évesek.
 
A People magazinnak nyilatkozva Jennifer Lopez elárulta: sokszor rossz kapcsolatokba ment bele, rossz indokokból, mert nem szeretett egyedül lenni.
 
Később ez a félelem elmúlt, már egyedül is jól tudta érezni magát. „Ez azonban egy hosszú út volt a számomra” – fogalmazott JLo.
 
Jennifer jelenleg a 44 éves Alex Rodriguez párja, akivel 2019 márciusában el is jegyezték egymást.
 
„Amikor rájöttem, nem kell senki ahhoz, hogy kiegészítsen engem, akkor találtam meg önmagam. Ha eljutsz ide, megtalálod a hozzád illő embert” – mondta az énekesnő.
 
A visszavonult baseball-játékos Alex Rodrigueznek egyébként szintén két gyermeke van előző házasságából.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.