2021. 06. 10. - 08:15

Jennifer Lopez már költözne Ben Affleck miatt?

Jennifer Lopez már költözne Ben Affleck miatt?

Úgy hírlik, JLo székhelyét is áttenné Amerikában máshová, mióta egykori kapcsolata Ben Affleckkel újraéledt. Arra egyébként a színész exfelesége, Jennnifer Garner is áldását adta.

Nagyon úgy tűnik, friss kezdet előtt áll Jennifer Lopez és Ben Affleck. Az énekesnő állítólag azt fontolgatja, Miamiból Los Angelesbe költözik, hogy közelebb legyen Benhez. jlo_ben_111
 
A 48 éves színész ugyanis ott él, ahogyan Jennifer Garnertől született három gyermeke is, ezért nem szívesen hagyná el a helyet. Az 51 esztendős JLo azonban hajlandónak mutatkozik erre – állítja egy forrás.
 
A sztárpár 2002-ben együtt járt, sőt el is jegyezte egymást, de akkor, 18 hónapra rá szakítással végződött a szerelmük.
 
Mióta azonban JLo és expárja, Alex Rodriguez kapcsolata 2021 áprilisában véget ért, az énekesnő és egykori kedvese – akivel barátságban maradtak - egyre több időt töltött együtt. 
 
Ben Affleck szintén a közelmúltban szakított Ana de Armas színésznővel.
 
Úgy hírlik egyébként, Affleck volt neje, Jennifer Garner áldását adta az új kezdetre JLóval: csodás embernek és kiváló anyának tartja az énekesnőt. Utóbbi egy ikerpárt nevel, akiknek édesapja Marc Anthony énekes.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.