2019. 04. 13. - 09:00

Jennifer Lopez nem hiszi, hogy megcsalták

Jennifer Lopez nem hiszi, hogy megcsalták

Nem érdeklik a pletykák az énekesnőt, miszerint a párja, Alex Rodriguez hűtlen volt hozzá – Jennifer Lopez úgy gondolja, ő tudja az igazságot a kapcsolatukról.

Elterjedt a pletyka, miszerint a visszavonult baseball-sztár megcsalta Jennifer Lopezt – akivel márciusban el is jegyezték egymást. JLo-t azonban a hírek szerint egyáltalán nem zavarják a pletykák, úgy véli, elég, ha ő tudja az igazat kapcsolatukról.Alex Rodriguez és Jennifer Lopez
 
Jennifer Lopez fülébe egy nappal azután jutottak el a híresztelések, hogy bejelentették eljegyzésüket. A szintén egykori baseball-sztár Jose Canseco nyilvánosan vádolta meg Rodriguez-t azzal, hogy hűtlen volt Jenniferhez, ráadásul Jose exnejével, Jessicával.
 
Canseco 1999-ben vált el a feleségétől, három év házasság után. Megjegyezte, hogy egy pár hónapra újra összejöttek, s ekkoriban hívogatta Rodriguez a volt nejét. Jessica hevesen tagadta a vádakat és közölte, hogy legalább 5 éve nem látta Alexet, aki valóban régi barátjuk volt.
 
Sem Alex, sem Jennifer nem reagált az akkori állításokra, 2019 április 10-én azonban újra előjött a téma egy rádióban.
 
JLo ekkor fejtette ki, hogy nem érdeklik a pletykák, mivel ő tudja az igazat. „Tudom, ki a párom és azt is, hogy én ki vagyok – szögezte le a 49 éves sztár. – Boldogok vagyunk és nem hagyjuk, hogy más emberek beleszóljanak az életünkbe, ismerem a kapcsolatunkat.”
 
Az énekesnő-színésznő és a korábbi baseballsztár egyébként 2017-ben jött össze, s azóta is elválaszthatatlanok.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.