2020. 05. 27. - 08:30

Jennifer Lopez szíve "kicsit" összetört

Jennifer Lopez szíve

Kissé összetört a szíve a szép énekesnőnek. Jennifer Lopezt igencsak megrendítette, hogy hosszas tervezgetés után ismét el kell halasztania esküvőjét.

Kénytelen újra halasztani egybekelését Jennifer Lopez és Alex Rodriguez. A sztárpár most a koronavírus-járvány miatt volt kénytelen lemondani esküvőjét.Alex Rodriguez és Jennifer Lopez
 
A népszerű énekesnő bevallotta, mostmár meglehetősen vegyes érzései vannak, amiért ismét halasztaniuk kell a nagy eseményt. „Kissé összetört a szívem. Nagyon szép terveink voltak… De hiszem, hogy a Jóistennek egy nagyobb terve van velünk, csak várnunk kell és majd meglátjuk. Talán még jobb is lesz! Hinnünk kell” – fogalmazott Jennifer.
 
A The Today Show-nak JLo azt is elmondta, jelenleg nincsenek terveik, kivárnak.
 
Az énekesnő mindenesetre rendkívül bosszantónak éli meg, hogy a Super Bowl sportesemény és a World of Dance forgatása után éppen hosszabb szünetet tartott volna, melybe tökéletesen beleillett az esküvő ideje, s azt most mégis el kellett napolniuk.
 
Nem titkolta, számos tervük volt a nyárra is, s ezeket most mind félre kellett tenniük.
 
Az 50 esztendős Jennifer Lopez és 44 éves kedvese 2017 óta jár együtt és 2019 márciusában jegyezte el egymást.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.