2019. 12. 06. - 08:45

Jennifer Lopez több gyermeket akar

Jennifer Lopez több gyermeket akar

Nagyon örülne az énekesnő, ha jelenlegi párjával, Alex Rodriguezzel is szülők lehetnének. Jennifer Lopeznek és kedvesének is két gyermeke van előző házasságából.

Újra anya lenne Jennifer Lopez. Az énekesnő a közelmúltban bevallotta, hogy szívesen vállalna gyermeket vőlegényével, Alex Rodriguezzel.jennifer_lopez_alex_rodriguez_01
 
Az 50 éves popsztár egy ikerpár édesanyja, Max és Emme (11) az előző, Marc Anthony énekessel kötött házasságából született.
 
A visszavonult baseball-játékos Alexnek pedig két lánya van korábbi nejétől, Cynthia Scurtis-től, Natasha (15) és Ella (11).
 
JLo a People magazinnak elárulta, nem tudja, van-e ilyen terve vele a Jóistennek, de ha lehetne, még szeretne közös babát 44 éves párjával. „Én abszolút nyitott vagyok a dologra!” – hangsúlyozta Jennifer.
 
Lopez és Rodriguez gyermekei egyébként jól kijönnek egymással, s a páros jókedélyű „kevert” családot alkot a csemetékkel.
 
A gyerekek nagyon örültek, amikor JLo és Alex eljegyezte egymást. A sztárpár 2019 márciusában tartotta a nagy eseményt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.