2021. 04. 21. - 08:30

Jobban érzi magát Kim Kardashian a szakítása után

Jobban érzi magát Kim Kardashian a szakítása után

Úgy tűnik, a szépséges sztár sokkal boldogabb, mióta szakítottak a férjével, Kanye Westtel. Kim Kardashian új fejezetet nyitott az életében.

Új életet kezdett Kim Kardashian, noha hivatalosan még nem zajlott le a válásuk Kanye Westtel. A 40 esztendős sztár 2021 elején adta be a válókeresetet, s hozzá közel álló források elárulták: sokkal szabadabbnak és boldogabbnak tűnik a szakítás óta. Kim Kardashian
 
Egy bennfentes az E! News-nak azt mondta, Kim „jól szórakozik” mostanában, új korszak vette kezdetét a számára. Szeret bulizni menni a barátaival, új emberekkel találkozni.
 
A közelmúltban Kim Miamiban Pharrell Williams Goodtime Hoteljének megnyitásán vett részt, ahol szintén nagyon jól érezte magát.
 
S bár komoly kapcsolatot most nem keres, a randizás gondolatát már most sem veti el.
 
Bár még szokja az új életét, mindent megtesz, hogy a családdal, a jó barátaival vegye körül magát, szocializálódjon és persze megfelelően gondoskodjon a gyermekeiről.
 
Kim Kardashiannek és Kanye Westnek négy közös csemetéje született, North (7), Saint (5), Chicago (3) és Psalm, aki most mindössze 23 hónapos. A gyerekek felügyeletét a szülők közösen látnák el.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.