2020. 08. 19. - 08:45

John Legend és párja harmadik gyermekét várja

John Legend és párja harmadik gyermekét várja

Őket is meglepte a várandósság ténye: a népszerű énekes és felesége, Chrissy Teigen bejelentette, hogy a jelek szerint újra szülői örömök elé néznek.

Nagy bejelentést tett John Legend és Chrissy Teigen: a sztárpár harmadik gyermekét várja. A páros elismerte, hogy a várandósság számukra is váratlanul jött, mondhatni „karantén meglepetés” volt.
 
Legend és neje sajátos módon közölte az örömhírt: Chrissy már gyarapodó pocakkal jelenik meg John Legend új zenei videójában, a Wild-ban.
 
 
A modellként és tévés személyiségként is ismert Chrissy Teigen – aki mellesleg szakácskönyvet is kiadott – korábban őszintén beszélt arról, hogy termékenységi problémákkal küzdött és 4 éves lányuk, Luna lombikbébi programmal jött a világra – akárcsak 2 esztendős fiuk, Miles.
 
Most azonban a terhesség egyáltalán nem volt tervezett. A sztárpár megköszönte a rajongók jókívánságait és elárulta: nagyon izgatott.
 
Ráadásul Chrissy Teigen éppen azelőtt értesült várandósságáról, hogy műtét előtt állt: el szerette volna távolíttatni mell-implantátumait. Nagyon bíztak abban, hogy a beavatkozást követően minden eredménye megfelelő lesz. A jelek szerint azonban minden rendben van.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.