2020. 09. 22. - 08:30

John Legendnek újra fia lesz

John Legendnek újra fia lesz

A zenész felesége, Chrissy Teigen véletlenül elárulta, hogy a karantén idején „becsúszott”, harmadik gyermekük fiú lesz, akárcsak a második csemetéjük.

John Legend és Chrissy Teigen immár harmadszor lesznek szülők, noha a legújabb csemetével kapcsolatban nem titkolták: meglepte őket érkezésének híre.Chrissy Teigen és John Legend gyermekeikkel
 
Az énekes még azt is elmondta, hogy a koronavírus miatt elrendelt karantén idején sikerült összehozni véletlenül a babát, akit azonban nagy szeretettel várnak, s hosszú ideig édes kis titokként kezeltek.
 
John és modell felesége már két gyermeket nevel, a kislány, Luna 4 éves, a kisfiú, Miles pedig kettő.
 
Chrissy Teigen most megerősítette, hogy harmadik babájuk is fiú lesz, amikor legutóbb hírt adott egészségi állapotáról a rajongóinak.
 
A csinos modell és műsorvezető ugyanakkor azt is elárulta, hogy bár jól érzi magát, a méhlepénye nagyon vékony, ezért sokat vérzik és pihennie kell.
 
Már többször átesett a problémán, miután két gyermekük van. A méhlepény egészségét igyekeznek helyreállítani, ezért Chrissy-nek jelenleg szigorú ágynyugalomra van szüksége – munkái jórészét is lemondta, hogy minden rendben legyen.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.