2017. 12. 10. - 12:27

Jól bekérdezett Pink lánya

Jól bekérdezett Pink lánya

Az énekesnő 6 éves kislánya már érdeklődik a randevúzás iránt. Pink mulatságos részleteket osztott meg beszélgetésükből, hozzátéve, hogy ő egy igazán megengedő anyának tartja magát.

Pink arra kérte 6 esztendős lányát, hogy csak olyan fiúkkal randizzon, akik „jók az édesanyjukhoz”. A népszerű énekesnő, akinek valódi neve Alecia Moore, a közelmúltban elárulta, hogy idősebbik gyermeke már kifejezte érdeklődését a másik nem iránt.

Pink és a kislánya, Willow

Pink és a kislánya, Willow

Arra azonban valószínűleg nem számított, amit a kis Willow kérdezett: „Anya, hány fiúm lehet egyszerre?” Pink a Cosmopolitan magazinnak elmondta: először hüledezve visszakérdezett, majd kifejtette, hogy valószínűleg egy sem, mert nem érdemlik meg őt, és hogy véleménye szerint az ideális jelölt kedves, becsületes, lovagias kell legyen, no és az is fontos, hogy jó legyen az édesanyjához, persze azon kívül, hogy helyes és humoros.

Pink egyébként a közelmúltban beszélt arról, hogy férjével, Carey Harttal úgy nevelik Willow-t és 11 hónapos Jameson fiukat, hogy „nemsemlegesek” legyenek – nem szeretnék rájuk akasztani a „lány” vagy „fiú” cimkét, ha esetleg a jövőben nem teljesen annak éreznék magukat.

Mindezt a sztár annak kapcsán mondta el, hogy a kislánya nemrég kijelentette, ő elhatározta, hogy egy afrikai nőt fog feleségül venni.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Pink nem határozza meg gyermekei nemét

Pink minden este visszaadta a gyűrűjét a férjének

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.