Bulvár

Jól bekérdezett Pink lánya

Jól bekérdezett Pink lánya

Az énekesnő 6 éves kislánya már érdeklődik a randevúzás iránt. Pink mulatságos részleteket osztott meg beszélgetésükből, hozzátéve, hogy ő egy igazán megengedő anyának tartja magát.

Pink arra kérte 6 esztendős lányát, hogy csak olyan fiúkkal randizzon, akik „jók az édesanyjukhoz”. A népszerű énekesnő, akinek valódi neve Alecia Moore, a közelmúltban elárulta, hogy idősebbik gyermeke már kifejezte érdeklődését a másik nem iránt.

Pink és a kislánya, Willow

Pink és a kislánya, Willow

Arra azonban valószínűleg nem számított, amit a kis Willow kérdezett: „Anya, hány fiúm lehet egyszerre?” Pink a Cosmopolitan magazinnak elmondta: először hüledezve visszakérdezett, majd kifejtette, hogy valószínűleg egy sem, mert nem érdemlik meg őt, és hogy véleménye szerint az ideális jelölt kedves, becsületes, lovagias kell legyen, no és az is fontos, hogy jó legyen az édesanyjához, persze azon kívül, hogy helyes és humoros.

Pink egyébként a közelmúltban beszélt arról, hogy férjével, Carey Harttal úgy nevelik Willow-t és 11 hónapos Jameson fiukat, hogy „nemsemlegesek” legyenek – nem szeretnék rájuk akasztani a „lány” vagy „fiú” cimkét, ha esetleg a jövőben nem teljesen annak éreznék magukat.

Mindezt a sztár annak kapcsán mondta el, hogy a kislánya nemrég kijelentette, ő elhatározta, hogy egy afrikai nőt fog feleségül venni.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Pink nem határozza meg gyermekei nemét

Pink minden este visszaadta a gyűrűjét a férjének

B.A.

 

Eva Longoria ikrekkel terhes?

Eva Longoria ikrekkel terhes?

Bombaként robban pár nappal ezelőtt a hír, miszerint a színésznő állapotos. Most pedig azt pletykálják, hogy ikreket vár.   
4 jel, hogy a stressz már a hajadat is érinti!

4 jel, hogy a stressz már a hajadat is é...

Mindenbe beférkőzik, vigyázni kell vele – a stressz nemcsak mentálisan befolyásolhat bennünket, hanem kinézetünkre is komoly hatást gyakorol. Például a tincsein...
Kylie Jenner pánikba esett - le akarták fotózni

Kylie Jenner pánikba esett - le akarták ...

Aggódik a lányáért Kris Jenner. Kylie, akiről szeptember óta az a hír járja, hogy várandós, keveset teszi ki a lábát otthonról, minap azonban pánikban hívta fel...
Mennyi vitaminra van szüksége a macskának?

Mennyi vitaminra van szüksége a macskána...

Nem igényel különösebb figyelmet a háziállat vitaminigénye, azonban egy-két dologra érdemes gondot fordítani.   
Elhunyt a Cranberries énekesnője

Elhunyt a Cranberries énekesnője

Mindössze 46 évesen távozott az élők sorából Dolores O’Riordan, a Cranberries zenekar énekesnője. Január 15-én, Londonban hunyt el, ahol új dalok felvételével f...
Senki sem tökéletes

Senki sem tökéletes

Kutatások igazolják, hogy azok az édesanyák, akik mindenben a tökéletességre törekednek hajlamosabbak a depresszióra.   
Vonzóbb a pasi, ha foglalt?

Vonzóbb a pasi, ha foglalt?

Egy nemrégiben elkészült tanulmány szerint a nőknek sokkal jobban tetszenek azok a férfiak, akik már kapcsolatban élnek. Vajon mi lehet az oka?  
Kendall Jenner ledobta a textilt

Kendall Jenner ledobta a textilt

A népszerű modell a testvéreihez hasonlóan megvált ruháitól egy fotózás kedvéért. Nézd csak!  
A kevés hús segíthet a fogyásban?

A kevés hús segíthet a fogyásban?

Kutatók szerint hiába figyelnek a fogyni vágyók arra, hogy mennyit esznek a sok hús gátolhatja a súlyvesztést.   
Eljegyezték Britney Spears-t?

Eljegyezték Britney Spears-t?

Okot adott a találgatásokra a tehetséges énekesnő – Britney Spearsről ismert, hogy 2016 vége óta a nála fiatalabb Sam Ashgarival jár, de vajon már a vőlegénye i...
< >