2011. 10. 26. - 09:39

Judy és Budai Zsuzsi a férfiakat szedi darabokra!

Judy és Budai Zsuzsi a férfiakat szedi darabokra!
A nők hogyan viselik el azt, ha a férfi az alacsonyabb?
Judy és Budai ZsuzsaZavarja a férfiakat, ha egy nő magas? A nők hogyan viselik el azt, ha a férfi az alacsonyabb? Mindenki másképp vélekedik, de többség szerint nem szerencsés párosítás. A magyar nők átlagmagassága csak 162 cm. Judynak elsősorban azzal volt gondja, hogy túl alacsony, általában tűsarkúban van emiatt, ha valahová megy, de hétköznapokon nagyon jól megfelel a tornacipő is akár.

Még életet is menthet egy balesetben, ha valaki alacsony, s ezért nem sérül meg. Judy már megbékélt az alacsonyságával, nem problémázik miatta. Budai Zsuzsa pont az ellentéte, hiszen 182 cm magas, furán is mutatnak egymás mellé állva Judyval. Csak fellépésekkor visel magas sarkút, mert azzal már tényleg igen fentről szemléli a világot.

Horváth Zsuzsa válogatott kosarazónk egy időben szégyellte magasságát, összegörnyedten
Budai Zsuzsa járt, de utána rájött, hogy vannak ennek az adottságnak előnyei is, pl. ebben a sportban nagyon is fontos. Most már többszörös kupagyőztes. A gimnasztikás lányoknál előnytelen a túl magas termet, itt inkább a közepes méretek a szerencsések, hiszen túl lomhának tűnhet egy magas gimnasztikás hölgy, nem mutat jól a gyakorlatok végzés közben.

A fiúk nagy rajongói ezeknek a lányoknak, mindig szívesen nézik a gyakorlatokat. Az online társkeresésben sokan nagyon határozott méreteket írnak be, ami nem jó, hiszen lehet, hogy az igazi 5 cm-rel magasabb, vagy akár alacsonyabb. Ott inkább adjunk meg nagyobb tűréshatárokat, jobban járunk vele, sokkal nagyobb esélyekkel indulhatunk. A külföldi sztároknál is láthatjuk, hogy sok alacsony híresség nagy kedvence a hölgyeknek.
-gg-
Videó forrása: RTL

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.