2018. 12. 04. - 14:07

Julia Roberts karácsonykor válna el?

Julia Roberts karácsonykor válna el?

Bombaként robban a hír a közelmúltban, miszerint a népszerű színésznő házassága zátonyra futott.

Julia Roberts 18 évvel ezelőtt ismerte meg kedvesét A mexikói című film forgatása során. Danny Moder, operatőrrel első látásra egymásba szerettek, de nem volt egyszerű kezdet, hiszen a színésznő akkorban még Benjamin Bratt-tel alkotott egy párt, Danny pedig házasságban élt.
 
Végül mégis egymás mellett kötöttek ki, majd 2002-ben kimondták a boldogító igent. Két évvel később pedig ikreik szültettek, akik a Hazel és a Finn nevet kapták, majd 2007-ben egy kisfiút hozott világra a színésznő Henry néven.
 
Julia Roberts
Julia Roberts karácsonykor válna el?

Mindenki azt hitte, hogy a szerelmeseknek a legnagyobb rendben van a kapcsolatuk, de mint az a közelmúltban kiderült teljesen megromlott a viszonyuk. A legfrisseb hírek szerint pedig Julia nagyon biztos a válásban. Először decemberben akart elválni, de végül megegyeztek, hogy nem rontják el a gyerekek karácsonyát, így csak az ünnepek után adják be a papírokat.
 
Azt, hogy megtudnak-e egyezni a gyerektartásban és felügyeletben, valamint az anyagi kérdésekben egyelőre nem lehet tudni, de a rajongók bíznak benne, hogy nem járnak úgy, mint Angelina Jolie és Brad Pitt.
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.