2019. 01. 14. - 08:55

Justin Bieber és a felesége új házat keres

Justin Bieber és a felesége új házat keres

Költözne a frissen házasodott énekes: Justin és Hailey Bieber új ingatlan után kutat – otthagynák ugyanis a San Fernando völgybeli házukat.

Justin Bieber és felesége, Hailey – egykor Baldwin – Bieber kénytelen új otthont keresni magának, a régi házzal ugyanis gondok adódtak.justin_bieber_hailey_baldwin
 
A nemrég házasodott sztárpár csőrepedés miatt hagyja el az ingatlant, amelyért havi 100 ezer dollárt fizettek a San Fernando völgyben.
 
Jelenleg Justin és Hailey egy hotelben lakik Beverly Hillsben, s innen keresgélnek maguknak új ingatlant – értesült a TMZ.com.
 
Hailey Bieber egyébként már egy ideje nem aktív az Instagramon és mint fogalmazott, sokkal boldogabbnak érzi így magát. Valahányszor visszatér, szomorúvá és szorongóvá válik.
 
„Ne gondoljátok, hogy rossznak tartom az Instagramot, nagyszerű eszköz arra, hogy tartsuk a kapcsolatot másokkal – mondta el a csinos modell. – Azonban a negativitás is nagyon erőteljes tud lenni, ami onnan árad.”
 
Justin Bieberről egy forrás azt mondta korábban, hogy az énekes szeret Kanadában lenni, mert ott kevésbé zavarják a fotósok.
 
Párjával is sokkal jobban érzik magukat ott, mint Los Angelesben.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.