2018. 07. 11. - 08:36

Justin Bieber és Hailey Baldwin jegyesoktatásra járna

Justin Bieber és Hailey Baldwin jegyesoktatásra járna

Komolyan gondolják: a jelek szerint a népszerű énekes és modell kedvese már el is döntötte, hogy jegyesoktatásra fog járni. Justin Bieber ugyanis a napokban megkérte Hailey Baldwin kezét.

Minden arra utal, hogy hamarosan valóban házasodik Justin Bieber. A  24 esztendős, sikeres énekes és barátnője, a nála 3 évvel fiatalabb Hailey Baldwin modell és tévés személyiség a hírek szerint már azt tervezi, részt vesz egy öthetes jegyesoktatáson a Los Angeles-i Hillsong templomban, ahová számos híresség jár.
 
Hailey Baldwin és Justin Bieber komolyan gondolja a házasságot
Hailey Baldwin és Justin Bieber komolyan gondolja a házasságot
 
A DailyMail-nek egy forrás azt mondta, a Hillsong lelkipásztorai sok esetben elvárják, hogy egy pár jelen legyen az oktatáson, mielőtt összeadják őket.
 
Justin Bieber az elmúlt 2 évben rendszeresen járt a templomba – ettől kezdve változtatta meg életmódját is -, s bár az utóbbi fél esztendőben régi kedvesével, Selena Gomezzel is megjelent itt, Hailey-vel most tiszta lappal szeretne kezdeni.
 
 
A forrás szerint egyébként mindkét fiatal számára fontos a hit – a Hillsong összejövetelein Hailey és Justin egyaránt részt vettek, Ausztráliában és Új-Zélandon is.
 
Bieber egyébként 2018. július 7-én tette fel a kérdést Hailey Baldwinnek, hozzá megy-e feleségül. A 21 éves modellel évek óta ismerik egymást, s már 2016-ban is jártak rövid ideig együtt.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.