2019. 06. 07. - 08:55

Justin Bieber és Hailey ősszel házasodna újra

Justin Bieber és Hailey ősszel házasodna újra

A hírek szerint a népszerű énekes és párja, Hailey Bieber a szűkkörű ceremóniát követően 2019 szeptemberében kötné össze életét hivatalosan a templomban is.

Hosszú ideje megy a találgatás, vajon Justin Bieber és Hailey Baldwin – azaz mostmár Bieber – mikor tartja meg egyházi esküvőjét, azután, hogy 2018 szeptemberében titokban, polgári esküvőn kimondták az igent.hailey_justinbieber_1
 
A sztárpár ismerősei, rokonai még a közelmúltban is úgy nyilatkoztak, nem tudják, mit tervez Justin és Hailey, nem sietnek a szervezéssel. Az énekes közben mentálisan is kifáradt és kezelésre szorult, az esküvő időpontját emiatt is eltolták.
 
Justin Bieber mostanra jobban van, s a friss hírek szerint 2019 szeptemberére tervezik a templomi ceremóniát, melyet követően nagyobb ünneplést is rendeznek a család és a barátok számára.
 
Egy forrás a US Weekly magazinnak azt mondta: a páros valószínűleg a polgári esküvője első évfordulóján kel egybe másodszor.
 
Hailey testvére, Alaia Baldwin a közelmúltban kifejtette, hogy a sztárpár hangulata igencsak hullámzó, ha az esküvői tervekről van szó. A jelek szerint azonban mostanra megvan az időszak, már csak a pontos dátum kérdéses.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.