2020. 04. 09. - 08:30

Justin Bieberék boldogabbak, mint valaha

Justin Bieberék boldogabbak, mint valaha

Hónapok óta nem érezte ennyire jól magát Hailey, Justin Bieber neje – a sikeres modell elárulta, a karantén miatt sokkal több minőségi időt töltenek együtt a párjával.  

Hailey Bieber boldogabb, mint hónapokkal ezelőtt – a csinos amerikai modell beismerte, mióta a koronavírus okán ők is bezárkóztak férjével, Justin Bieberrel, sokkal több minőségi időt tudnak együtt tölteni.justin_hailey_bieber_002
 
Az Instagram Live Q&A során Hailey elmondta, most tanulják meg becsülni az egyszerű és apró dolgokat, amelyek valóban boldoggá teszik az életet.
 
Justin Bieber és Hailey jelenleg a kanadai Ontarioban van együtt, ahol lehetőségük adódik sétálni is birtokukon.
 
A 23 éves modell elárulta, azt hitte, sokkal stresszesebbnek fogja érezni magát ezidő alatt. Az élet egyszerűsége, a nosztalgiázás azonban bearanyozza a napjaikat.
 
„Újra kapcsolódni tudtam önmagamhoz is” – vallotta be Hailey Bieber, aki úgy érzi, sokkal több mindent tudott megtenni a karantén időszak idején, amire vágyott, mint akár egy év alatt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.