2014. 04. 02. - 15:37

Kállay Sanders András ismét szinkronhang lesz

Kállay Sanders András ismét szinkronhang lesz

Ismét mikrofon mögé állhatott Kállay-Sanders András, aki a Rio 2. részében kapott szinkronszerepet. Egy Roberto nevű hímpapagáj fog megszólalni András hangján.


Kállay-Sanders András a Rió második részében

Kállay-Sanders András amellett, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválra készül és saját dalain is dolgozik még szinkronizálást is vállal. Nem kisebb szerephez adta a hangját, mint a nagy sikerű Rió második részéhez. Egy Robertó nevű hímpapagáj fog András különleges hangján megszólalni, aki a mesében nem más mint az Amazonas szépfiúja. A mese eredeti változatában Robertó hangját nem más adja, mint Bruno Mars. Andrásnak azonban nem volt könnyű dolga, hiszen Bruno Marsnak igen magas hangja van, ami sokszor okozott nehézséget a magyar énekesnek.

 
Rió 2. Magyar szinkronos előzetes

A történet szerint a ritka ara papagájokról kiderül, hogy mégsem olyan ritkák, mint gondolnák. Azur feleség Chili unszolására úgy döntenek, hogy a gyerekekkel együtt elindulnak az Amazonashoz és felkeresik a többi papagájt. A hihetetlenül látványos mese most is tartogat jobbnál jobb zenei betéteket, amelyekhez Will.I.Am és Bruno Mars kölcsönözték a hangjukat. Kállay Sanders Andrásnak nem volt könnyű dolga mert Bruno Marsnak igazán különleges hangja van. Sokszor meggyűlt a baja a magas hangokkal, de a több beéneklés megtette a hatását és végül nagyon jó dalok születtek. András nagyon jól érezte magát a szinkronizálás alatt és már alig várja, hogy a moziba láthassa a mesét és hallhassa vissza a hangját. Erre pedig nem kell sokat várnia, hiszen jövő héten már látható lesz a mozikban a Rio 2. része.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.