2019. 11. 20. - 08:45

Kanye West és Kim Kardashian tényleg ranch-re költözne?

Kanye West és Kim Kardashian tényleg ranch-re költözne?

A népszerű rapper még egy méretes birtokot vásárolt az amerikai Wyoming államban – Kanye West és párja, Kim Kardashian a jelek szerint komolyan gondolja, hogy a jövőben farmon élne.

Kanye West ismét vett egy ranch-et Wyoming államban. A jelenleg Los Angelesben élő sztár és szintén híres felesége, Kim Kardashian régóta nem titkolja, hogy a jövőben egy farmon képzelik el az életüket.kimkardashian_kanyewest_101
 
A 42 éves rapper most 14,5 millió dollárért vásárolta meg a Bighorn Mountain Ranch-et, Greybull város mellett – adta hírül a TMZ.com.
 
Tette mindezt csupán két hónappal azután, hogy birtokba vette a Monster Lake Ranch-et. Kim Kardashian West a közelmúltban kifejtette, nagyon szeretnek ott vakációzni, de tartósan jelenleg nem élne ott.
 
Wyomingban nyugalomra és csendre lelnek, de a farmokat a sztárpár egyelőre nyaralóhelynek tekinti.
 
Mint Kim kifejtette, sok dolognak kell még történnie, hogy ő és a gyerekeik több időt tudjanak ott tölteni. Olyan házra van szükségük, ahol mindenki kényelmesen elfér.
 
Kim Kardashian és Kanye West jelenleg négy gyermeket nevel, de úgy hírlik, a rapper szívesen venné, ha még tovább bővülne a családjuk.
 
Legidősebb gyermekük, a North névre keresztelt kislány most 6 éves, idősebb fiuk, Saint 3 esztendős, a kisebb lány, Chicago 21 hónapos, míg a pici fiú, Psalm csak féléves.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.