2019. 11. 07. - 09:29

Kanye West hét gyermeket szeretne

Kanye West hét gyermeket szeretne

A szupersztárnak és nejének, Kim Kardashian Westnek 2019 májusában született meg a negyedik gyermeke, ám Kanye West nem titkolja: további gyerkőcökre vágyik.

Kim Kardashian és Kanye West valószínűleg nem áll meg négy gyermeknél. A rapper és felesége 2019 májusában lettek egy újabb kisfiú, Psalm szülei, aki 3 éves bátyjához, Saint-hez, illetve 6 esztendős és 2 éves nővéréhez, North-hoz és Chicago-hoz csatlakozott.kimkardashian_gyerekek_1
 
Kim Kardashian korábban azt nyilatkozta: Psalm érkezésével „teljes lett a család”, a jelek szerint azonban Kanye nem így gondolja.
 
A páros két fiatalabb gyermeke már béranya segítségével jött a világra, ugyanis Kim egészségügyi problémái miatt nem szülhetett többet. A valóságshow-sztár mindkét terhessége komplikációkkal volt teli, ezért orvosai nem ajánlották neki további gyermekek világrahozatalát.
 
Kanye West nemrég James Corden showjában árulta el, hogy valójában hét csemetére vágyik. „A leggazdagabb attól leszel, hogy annyi gyermeked van, amennyi lehet” – fogalmazott.
 
Kim Kardashian ellenben a közelmúltban fejtette ki, hogy nagyon örül négy gyermekének, de többhöz elég elfoglaltnak tartja magát.
 
Emellett úgy véli, fontos megfelelő mennyiségű figyelmet adni mindegyik csemetének. Kim azt sem titkolta, hogy szerinte több gyermek mellett „megőrülne”, és a négyes lurkó megfelelő a számára.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.