2010. 05. 10. - 12:15

Karcsúsodjon Rubint Réka Alakreform magazinjával!

Karcsúsodjon Rubint Réka Alakreform magazinjával!
Nemrég került az újságostandok polcaira Rubint Réka Alakreform című magazinja, amely sok nőnek jelent majd segítséget az alakformálásban, a helyes étkezésben, az edzésben, de még a lelki egyensúly megtalálásában is!
-  Honnan jött az ötlet, hogy írásos formába öntsd a javaslataidat, tanácsaidat, edzésterveidet?

Réka

-  Másfél, két évvel ezelőtt jött az ötlet. Rengeteg olyan levél érkezett ugyanis hozzám, amelynek az volt a lényege, hogy „Réka, te hogy csinálod?”. Ezért is lett a magazin alcíme: Ahogy én csinálom. Nagyon sok embert érdekelt, hogy én személy szerint mit eszek, hogyan, hányszor edzek egy nap, ezért gondoltam, hogy összefoglalom mindazokat az étrendeket és edzésterveket, amiket használok, illetve papírra vetem azokat a gondolatokat, amelyek egy női lélekben, így az enyémben is nap mint nap lejátszódnak. Így született meg ez a 30 napos Alakreform program.

-  Miért pont 30 nap?
-  Az elmúlt 18 év tapasztalata alapján mondhatom, hogy körülbelül ennyi idő szükséges ahhoz, hogy az ember látható és önmagán is érezhető eredményt tapasztaljon.

-  Úgy tudom, könyvben terveztek kiadni a gondolataidat. Hogyan lett ebből végül egy negyedévente megjelenő magazin?
-  Úgy gondoltam, hogy egy könyv sokkal kevesebb ember számára érhető el, mind kihelyezés mind pedig anyagi vonatkozásban is. Az Alakreform kiadvány egy 180 oldalas életmód programot tartalmaz, amely tele van edzéstervekkel, étrendekkel, receptekkel, ételfotókkal, így ha könyv formájában jelent volna meg, az ára 3-5 ezer forint között lett volna. Magazinként viszont 790 forintért tudtam eljuttatni azokhoz az emberekhez, akik szeretnének változtatni az életmódjukon és elfogadják a segítségemet. Azzal, hogy minden újságárusnál megvásárolható a magazin, könnyen elérhetővé vált. Ráadásul nagyon kedvező áron, hiszen ez 180 oldalnyi színtiszta tartalom.

Karcsúsodjon Rubint Réka Alakreform magazinjával!


-  Mit tartalmaz pontosan?
-  Amellett, hogy 30 darab edzéstervet és 30 darab étrendet tartalmaz, az étrendeken belül receptleírások is találhatóak a kiadványban. Feketén-fehéren le van írva, melyik nap mit csináljunk, így nem kell saját magunknak törni rajta a fejünket. Olyan ez, mint egy sín, amelyre ha rárakják a vonatot és elindítják, akkor megy

Alakreform

magától. Lehet, hogy helyenként megakad, de akkor ott vannak a lelki útmutatók, amelyek tovább segítik a cél felé vezető úton.. Ezeket szintén én magam írtam azzal a céllal, hogy átsegítsék az illetőt az apró nehézségeken. Egyre inkább azt érzem és látom a 74 állomásos Road Show kapcsán, hogy szükségük van a hölgyeknek a jó szóra, a lelki támogatásra. Én mindent megtettem annak érdekében, hogy megsimogassam a lelküket a lap hasábjain keresztül és megadjam azokat a bátorító szavakat, melyekre sok esetben nekem is szükségem van. Sokat jelent ugyanis, ha valakiben hisznek, ha megfogják a kezét és a célja felé vezető úton segítik.

-  Volt már visszajelzés a rajongók felől az Alakreform magazinnal kapcsolatban?
-  Beindítottam kizárólag erre egy külön e-mail címet, a reka@rubintreka.hu-t amelyre naponta 40-70 levél érkezik. Ez is azt jelzi, hogy nagyon sokan megtalálják a magazinban ezt a címet, és szívesen fordulnak hozzám kérdésekkel. Nemsokára elindul a saját weboldalam is, a rubintreka.hu, amin többek között lesznek elő közvetítések az óráimról, csetelési lehetőségek, kérdez-válaszol rovat és még sok más érdekes téma. Egy olyan trendi, női portált szeretnék kialakítani, ami remélhetőleg nagyon sokat fog segíteni a nőknek. Május 18-tól pedig heti rendszerességgel beindítom Budapesten a 13.kerület Hegedűs  Gyula 86. szám alatt található vadonatúj sportcsarnokban tartandó 90 perces Alakreform  órámat, ahol sok szeretettel várok minden mozogni, karcsúsodni vágyó hölgyet.

További  információ: rubintreka.hu/90perc


MCOnet-Kovács Tünde


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.