2020. 12. 18. - 08:30

Kardashianék másutt folytatják tovább

Kardashianék másutt folytatják tovább

Bár a közelmúltban a família bejelentette a Kardashian-show befejezését, a napokban kiderült: a Huluval kötöttek többéves szerződést, a műsor 2021 végén indul.

Úgy tűnik, mégsem maradnak a rajongóik Kardashian-show nélkül, annak ellenére, hogy a közismert reality-sztár család szeptemberben bejelentette: a 20. évaddal befejezik az életüket bemutató sorozatot.A Kardashian-shownak vége, de jön másik
 
A Keeping Up with the Kardashians 2007 óta volt a képernyőn, s a benne szereplő famíliatagok mindennapjait így hétről-hétre követhették az érdeklődők.
 
Állandó szereplők a néhai Robert Kardashian és Kris Jennner gyermekei voltak, Rob, Kourtney, Kim és Khloe Kardashian, valamint Kris később Bruce Jennerrel kötött házasságából született két lánya, Kylie és Kendall Jenner, valamint a hozzájuk kötődő szeretteik.
 
Akik éveken át követték kalandjaikat, minden bizonnyal sajnálták közelgő eltűnésüket a képernyőről – ám nemrég kiderült, hogy az eltűnés korántsem végleges.
 
A Kardashian-Jenner család ugyanis több évre szóló szerződést kötött a Huluval, s a tervek szerint 2021 végén érkezik velük újabb műsor.
 
A hírt a Disney Investor Day médiaeseményen közölték, maguk a családtagok csak némileg rejtélyes Twitter-üzenetekben említették meg a megállapodást.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.