2020. 11. 13. - 08:30

Kate Moss eljegyzési gyűrűt kapott – de nem menyasszony?

Kate Moss eljegyzési gyűrűt kapott – de nem menyasszony?

A csinos modell arra kérte a párját, vegyen neki egy gyűrűt, mert „üresnek” érzi a gyűrűsujját a válása óta – Kate Moss azonban kijelentette, hogy ettől még nincs eljegyezve.

Kate Moss megkérte a kedvesét, vegyen neki eljegyzési gyűrűt – mondván, hogy a válása óta üresnek érzi a gyűrűsujját. Nem történt azonban lánykérés és a népszerű modell nem lett menyasszony.kate_moss_1
 
A 46 esztendős Kate elmondta, hogy a vintage stílusú smaragd- és gyémántgyűrű, amelyet minden nap visel a bal keze harmadik ujján, nem annak a jele, hogy hozzá fog menni Nikolai Von Bismarckhoz, noha 5 éve alkot egy párt a férfival.
 
Csupán szeretett volna egy komolyabb gyűrűt ajándékba. De azt elismerte, hogy az ékszer számára azt is jelenti, elköteleződött.
 
Kate Moss korábban Jamie Hince felesége volt. „Úgy érzem, miután már volt valaki házas és elvált, üresnek érezheti a gyűrűsujját."
 
A szép modell egyébként rajong az ékszerekért, s bár a kedvese nem osztozik a szenvedélyben, szívesen tart vele vásárolni.
 
Kate Moss egyik legkedveltebb darabja egyébként az a gyémántgyűrű, amelyet exbarátjától, Jeffersen Hacktől kapott, miután megszületett közös lányuk, a ma már 18 éves Lila.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.