2019. 04. 15. - 09:00

Kate Moss újra férjhez megy?

Kate Moss újra férjhez megy?

Házasodna az ikonikus modell. Kate Moss és Nikolai Bismarck állítólag az esküvőjét tervezgeti közel 4 éves együttlét után.

Úgy hírlik, egybekelne Kate Moss és párja. A 45 esztendős modell és 32 éves kedvese állítólag már az esküvő részleteit tervezgeti, hagyományos ceremóniát szeretne.Kate Moss és Nikolai Bismarck
 
Kate és Nikolai 2015 óta alkot egy párt, s egy forrás a The Sun on Sunday lapnak azt mondta: a páros nagyon jól működik együtt, s úgy döntöttek, hivatalosan is összekötik életüket.
 
Nikolai barátainak elárulta, hogy hagyományos lánykérést és templomi esküvőt szeretne, régimódi férfinak tartja magát és nagyon szereti Kate-et.
 
Mint ismerősük elmondta, mára mindketten józan életet élnek és hosszútávra terveznek. A modell sokat változott előnyére.
 
Nikolai családja kezdetben szkeptikus volt Kate-tel szemben, de ő idővel belopta magát a szívükbe. Mára a párja édesanyjával is nagyon jó viszonyban van.
 
A brit sztár korábban a rocker Jamie Hince felesége volt, de a lánya, a ma már 16 éves Lila a Jefferson Hack-kel való kapcsolatából született.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.