2021. 05. 14. - 08:30

Katie Holmes szakított

Katie Holmes szakított

Véget ért a csinos színésznő kapcsolata az ifjabbik Emilio Vitolo-val, mindössze pár hónap együttjárást követően. Katie Holmes tehát újra szingli.

Szakított Katie Holmes és Emilio Vitolo Junior. A páros csupán néhány hónapot töltött együtt. Források szerint mindketten rájöttek, hogy „más szakaszban tartanak” az életükben. Katie Holmes
 
A 42 esztendős színésznőt először 2020 szeptemberében hozták összefüggésbe a 33 éves séffel, mire azonban megerősödhetett volna a kapcsolatuk, kimondták a végét.
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta: a szakítás nem járt semmilyen drámával. Csodás volt, amíg tartott a szerelem, de más-más időszakot élnek most mindketten. Emilio-nak nem voltak szilárd érzelmei és New York-hoz köti az élete.
 
Katie Holmes-nak egy 14 éves lánya van, Suri, volt férjétől, Tom Cruise-tól. Úgy hírlik, nagyon örült, hogy egy két lábbal a földön járó kedvese van, aki jószívű és nem érinti igazán a hírnév. 

Katie most alig várja, hogy újra dolgozzon és utazhasson.

A szép színésznő korábban Jamie Foxx párja volt, 2019 augusztusában szakítottak.

Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.