2020. 06. 23. - 08:35

Katy Perry és Orlando Bloom a szülésig várnak a névvel

Katy Perry és Orlando Bloom a szülésig várnak a névvel

A sztárpár megvárja, hogy születendő gyermeke valamilyen jelet adjon számára, mi legyen a neve. Katy Perry és Orlando Bloom a kislány világrajöttéig nem választja ki azt.

Egyelőre nem választott nevet születendő kislányának Katy Perry és Orlando Bloom. A sikeres énekesnő és színész szeretné, ha a gyermek „maga mondaná meg”, mi legyen a neve, amikor a világra jön. Persze ötleteik azért vannak.katyperry_baba_1
 
Katy és Orlando első közös gyermekét várja, s nevét illetően a végső döntést akkor hozná meg, amikor már találkozik a babával. Szeretnék, ha valóban illene hozzá a név.
 
A 35 esztendős énekesnőnek a kislány lesz az első csemetéje, Bloom-nak azonban a második.
 
Született ugyanis egy kisfia előző házasságából Miranda Kerr modellel. A kis Flynn jelenleg 9 éves, s remekül kijön Katy Perryvel.
 
Katy szerint Orlando nagyon izgatott a baba miatt, aki minden bizonnyal „apa kislánya” lesz, ahogyan a lányok általában. „Meglátjuk, tényleg így van-e ez” – viccelődött az énekesnő, aki nyárra várja a kisbabát.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.