2019. 02. 25. - 08:50

Katy Perry feladta a szerelmet Orlando előtt

Katy Perry feladta a szerelmet Orlando előtt

A csinos és tehetséges énekesnő lemondott a szerelemről válását követően – míg 2016-ban nem találkozott Orlando Bloommal. Bár kapcsolatuk megbicsaklott egyszer, most az eljegyzést is megtartották.

Katy Perry lényegében feladta, hogy igazi szerelemre talál, mielőtt összehozta a sors Orlando Bloommal. A népszerű énekesnő 2016-ban találkozott a színésszel, akivel a friss hírek szerint mostanra az eljegyzés is megvolt.Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata erős
 
A 34 esztendős Katy-t 2012-ben nagyon rosszul érintette, hogy Russel Branddel zátonyra futott a házassága. Egy ismerőse szerint a sztár ekkoriban letett róla, hogy találkozik a megfelelő férfival.
 
Amikor 2016-ban találkozott Orlandóval, eleinte nem is érezte úgy, hogy érdekli egy kapcsolat.
 
A forrás a US Weekly magazinnak azt mondta: ennek ellenére az évek alatt erősebbé vált a szerelmük, mint valaha.
 
Katy Perry 2 évig volt Russell felesége, s megrendült a bizalma a férfiakban – ezért nem is tudta komolyan venni az elején Bloomot sem.
 
2017 márciusában a páros szakított is.
 
Majd ugyanezen év augusztusában újrakezdték kapcsolatukat, s mostanra eljegyezték egymást.
 
Minden arra utal, hogy komolyan veszik egymást és családot is szeretnének. Orlando Bloomnak egyébként már van egy kisfia, a most 6 éves Flynn, akinek édesanyja a színész korábbi felesége, Miranda Kerr modell.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.