2020. 08. 20. - 08:15

Katy Perry nem tervez hosszú kihagyást

Katy Perry nem tervez hosszú kihagyást

Nem maradna túl sokáig távol a show-businesstől a csinos énekesnő. Katy Perry még idén nyáron szül, de a koronavírus lecsengésével már szívesen turnézna.

Nem tervez hosszú kihagyást karrierje terén Katy Perry, aki a hírek szerint még a nyáron világra hozza első gyermekét.katyperry_varandos_1
 
A 35 esztendős énekesnő közös babáját várja vőlegényével, Orlando Bloommal, ám úgy hírlik, nem maradna ki sokáig a koncertezésből.
 
A koronavírus-járvány több tervét is felülírta, ezért amint lecseng, Katy szeretne visszamenni turnézni.
 
Az énekesnő még augusztusban piacra dobná új lemezét is Smile címmel, s állítólag szándékában előtt azt mielőbb promotálni is turné keretében – 2021 elején már nyakába venné a világot.
 
A Sunday Mirrornak azt mondta: „El kéne mondjam, számos tervem van, s csak azért nem teszem, mert nem tudhatjuk, hogyan alakul a tél. Azt hiszem, a dolgok sokkal tisztábbak lesznek január/február környékén” – fogalmazott Katy Perry.
 
A sikeres sztár azt sem titkolta: 5 évvel ezelőtt még nem hitte, hogy anya lesz, s elárulta, sokat dolgozott lelkileg saját magán.
 
Mint mondta: az agyat át lehet programozni, bármikor módosíthatjuk azt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.