2019. 11. 06. - 09:11

Keanu Reeves megtalálta a párját?

Keanu Reeves megtalálta a párját?

Őszintén szeretné megosztani életét új kedvesével a népszerű színész. Keanu Reeves nemrég nyilvánosan is megjelent szerelmével, a művész Alexandra Granttel.

Keanu Reeves szeretné nyíltan megosztani életét új párjával. A sikeres színész a 2019-es év elején talált rá Alexandra Grantre, akivel együtt dolgozott.keanu_reeves_1
 
Az 55 esztendős sztárt korábban éveken át nem fotózták le partnerrel. Mostanra azonban egyértelmű, hogy Alexandra a kedvese, akivel a közelmúltban együtt jelent meg a LACMA Art+ Film Gálán.
 
Bennfentesek szerint azért vállalta, hogy megmutatja a nyilvánosságnak a párját, mert nagyon boldog a 46 éves művésszel.
 
A People magazinnak Keanu egy ismerőse azt mondta: a sztár nagyon hálás, amiért rátalált Alexandrára. Jó ideje együtt vannak már, de igyekeztek ezt titokban tartani.
 
Keanu és Alexandra először 2011-ben működött együtt a színész Ode to Happiness című könyvén, melyhez a hölgy készített illusztrációkat. 2016-ban Keanu ismét felkérte őt a Shadows-hoz.
 
2017-ben Reeves és Alexandra Grant társalapítói lettek az X Artists' Books-nak, egy olyan kiadónak, amely átgondolt, magas színvonalú, művészet központú könyvek kiadására összpontosít.
 
2019 októberében fotózták le őket egy meghitt vacsora közben a kaliforniai Santa Monicában.
Keanu Reeves tragikus múltat tudhat maga mögött. 1999-ben párját autóbalesetben veszítette el, akivel közös gyermeke, egy kislány, halva született.
 
A színész alapvetően magányos férfinak tartja magát, de mint mondta, nem adta fel, hogy egyszer újra megtalálja az igazi szerelmet.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.