2020. 10. 10. - 07:30

Kelly Rowland második gyermekét várja

Kelly Rowland második gyermekét várja

A korábbi Destiny’s Child-énekesnő ismét várandós – jó pár évvel azután, hogy első csemetéje a világra jött. Kelly Rowland szerint a karantén volt jó hatással rájuk.

Újra babát vár Kelly Rowland. A csinos énekesnőnek ez lesz a második gyermeke férjével, Tim Weatherspoonnal.kelly_rowland_1
 
A korábbi Destiny’s Child-sztárnak egy 5 éves kisfia van, kedvesével 2014-ben házasodtak össze.
 
A páros elárulta: úgy döntöttek, „lássuk, mi történik”, a koronavírus miatt kialakult karantén idején.
 
A Women's Health Magazine-ban Kelly Rowland beszámolt arról, hogy korábban csak lazán beszélgettek férjével a második gyermek lehetőségéről. Majd jött a járvány és ők úgy voltak vele, talán éppen itt az ideje, hogy a csoda megtörténjen.
 
A 39 esztendős énekesnő babája 2020 végén érkezik. Kelly Rowland elmondta, sokáig hezitált, közölje-e a nyilvánossággal az örömhírt - tekintve, hogy sok emberrel történtek rossz és nehéz dolgok a krízis időszakában.
 
„Arra azonban érdemes emlékeztetni az embereket, hogy az élet fontos – mondta Kelly. – Az pedig, hogy még képes vagyok szülni, mindjárt 40 évesen, csodálatos dolog.”
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.