2018. 10. 07. - 14:43

Keményen küzd Demi Lovato

Keményen küzd Demi Lovato
Mindenkit meglepett, amikor az énekesnőt túladagolás miatt szállították kórházba. Mostanra jobban van és felvette a kesztyűt a függőséggel szemben. 
Demi Lovato hosszú éveken keresztül szenvedett alkohol és drog függőségétől. Ezt azonban pár éven belül sikerült kikezelnie és sokáig egyáltalán nem élt tudatmódosító szerekkel. Nemrég azonban vissza szokott az italra és a kábítószerre is. Olyannyira, hogy a közelmúltban túladagolta magát és majdnem bele is halt. Ez mindenkit mélyen lesújtott, de végül összeszedte magát és most azon dolgozik, hogy jobban legyen. 
 
Keményen küzd Demi Lovato
 
Demi testvére, Madison De La Garza a napokban pedig elárulta, hogy az énekesnő keményen küzd, hogy ismét józan legyen és nagyon büszkék rá, hiszen őrült időszakon ment keresztül, amely sok volt számára. Hozzátette: minden megerősíti Demit és most hálásak minden apróságért, ami velük történik. 
 
Az, hogy a híresség jelenleg hogy van egyelőre nem tudni, de nem lehet könnyű dolga. Emellett pedig a karrierje is megszakadt, amelynek a csúcsán volt
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.