2020. 11. 09. - 08:35

Kendall és Kylie Jenner egy hónapig nem beszélt

Kendall és Kylie Jenner egy hónapig nem beszélt

Egy kerek hónapig nem állt szóba egymással a sztártestvérpár. Kendall Jenner és Kylie Jenner egy durva veszekedés miatt nem kereste egymást.

Mint azt a Kardashhian-showban is bemutatták, csúnyán hajba kapott Kendall és Kylie Jenner egy Palm Springs-i, családi kiruccanásról hazamenet. A família többi tagjának kellett közbeavatkozni, hogy abbahagyják a már-már fizikai bántalmazásba forduló veszekedést.kendall_kylie_1
 
Az esetről a Kardashian-show legutóbbi epizódjából minden érdeklődő értesülhetett, ám ezt a részt még az év elején forgatták le. Ekkor a két lány dühösen azt ígérte, többé szóba sem áll egymással.
 
Mint az E! show-ból most kiderült, Kendallnek és Kylie-nak valóban hosszú időbe telt, míg képesek voltak leülni és megbeszélni, mi is történt. Egy hónapig tartott a hallgatás.
 
A 25 éves Kendalll azt mondta féltestvérének, Kim Kardashian Westnek, hogy nem is hallott Kylie-ról a vita óta, még csak minimálisan sem kommunikáltak, ami nagyon ritka a részükről, soha nem tettek még ilyet.
 
A 23 esztendős Kylie - Kim és Khloe Kardashian meglátása szerint - nem tűnt túlságosan hajlandónak a békülésre a veszekedést követő hetekben.
 
Úgy tudni, a vita azért fajult el a testvérek között, mert Kylie kérdés nélkül magára öltötte a féltestvérük, Kourtney Kardashian által kimondottan Kendallnek félretett ruhát, de a dolgok akkor fordultak rosszabbra, amikor hazafelé tartva Kylie Jenner nem akarta, hogy a sofőr megálljon és kitegye nővérét a házánál, amely látszólag nem esett útba.
 
Idősebb féltestvéreik végül meggyőzték a lányokat, hogy üljenek le beszélni egymással.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.