2021. 02. 18. - 08:30

Kendall Jenner bevallotta kapcsolatát

Kendall Jenner bevallotta kapcsolatát

Szimpatizál a híres Kardhasian-Jenner família Kendall Jenner párjával – bár a románc nem újkeletű, a modell csupán Valentin-napon jelentette azt be hivatalosan az Instagramon.

Úgy hírlik, Kendall Jenner már 2020 áprilisa óta találkozgat az NBA-sztár kosárlabdázó Devin Bookerrel – ám hivatalossá csak idén, Valentin-napon tették kapcsolatukat az Instagramon keresztül. Devin Booker
 
Bennfentesek szerint a fiatalok kezdetben csak jó szórakozásként fogták fel a találkozásokat, ám a dolog komolyabbá vált.
 
A People-nek nyilatkozó források szerint Kendall boldog Devinnel, a család pedig támogatja a kapcsolatot.
 
Mi több, szimpatikusnak találják a sportolót és még Kendall féltestvére, Kim Kardashian West 40. születésnapjára is meghívták, melyet a família Tahitin ünnepelt meg.
 
Korábban Kendall Jenner Ben Simmons kosarassal járt, 2018 és 2019 között, majd rövid próbálkozásuk is volt az újrakezdésre 2020 januárjában – ami a jelek szerint nem volt sikeres, s a modellként sikeres, csinos lány továbblépett.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.