2020. 09. 15. - 08:35

Kendall Jenner bevallotta: szereti a marihuánát

Kendall Jenner bevallotta: szereti a marihuánát

A csinos modell és valóságshow-sztár először beszélt szokásáról – Kendall Jenner eddig sosem említette, hogy szereti a marihuánát.

„Sosem mondtam korábban semmit erről” – kezdte egy, napokban leadott műsorban Kendall Jenner. A szép modell, aki a Kardashian családi show-ban lett ismert, beismerte: nem áll távol tőle a marihuána használata. Kendall Jenner
 
A 24 esztendős sztár Kate és Oliver Hudson Testvérversengés című podcast-jában beszélt arról, hogy senki sem tud a „hobbijáról”, ez az első eset, hogy említi.
 
Kendall Jenner azonban nem az egyetlen a Kardashian-Jenner családban, aki él ezzel az élvezeti cikkel.
 
Korábban féltestvére, Kim Kardashian West vallott arról, hogy szereti a marihuánát, sőt még egy ilyen témájú babaváró partit is tartott, mielőtt legfiatalabb gyermekük, Psalm megszületett – a kisfiút béranya hordta ki Kim egészségügyi kockázatai miatt, s ma már 18 hónapos.
 
Kim azt mondta: sokat segített neki a marihuána, automatikusan lenyugtatja. Kendall Jenner relaxációja elősegítésére alkalmazza hektikus életmódja miatt.
 
A marihuána rekreációs használata egyébként legális Kalifornia államban, ahol a híres família él.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.