2021. 05. 10. - 11:58

Kendall Jenner kórházba is került szorongása miatt

Kendall Jenner kórházba is került szorongása miatt

Ki hinné a magabiztosnak tűnő, csinos modellről, hogy még kórházban is volt szorongásos tünetei miatt? Kendall Jenner bevallotta, néha úgy érzi, haldoklik.

Különös kijelentést tett a közelmúltban Kendall Jenner. A szemrevaló, 25 éves modell, akit korábban valóságshow-sztárként ismert meg a világ a Kardashian-show-ban, bevallotta: olykor annyira rossz szorongásos időszakok gyötörték, hogy még kórházba is be kellett vinni. Kendall Jenner
 
Az ominózus eset akkor történt, amikor pánikba esett, mert meg volt győződve róla, hogy „összeomlik a szíve”.
 
Kendall Jenner nemcsak szorongott éveken át, hipochondria is kínozta – vagyis olyan állapot, amelyben az ember állandóan vélt, súlyos betegségek miatt aggódik.
 
A csinos modell elmondta, a túlterheltség és a helyzet, amelyben él, gyakran vezet oda, hogy úgy érzi, kicsúszik a kontroll a kezéből.
 
„Sokszor éreztem úgy, kórházba kell mennem, mert a szívemmel valami baj van, nem tudok levegőt venni és segítségre van szükségem. Néha azt gondolom, hogy haldoklom” – vallotta be Kendall.
 
A szépség azt is hozzátette, sokan nem hiszik el, hogy lehetnek mentális gondjai, hiszen kivételes élethelyzetben van.
 
Kendall Jenner ezzel kapcsolatban megjegyezte: tisztában van vele, hogy nagyon előnyös a helyzete, ez azonban sajnos nem gátolja az agyát abban, hogy olyan problémák legyenek vele, ami bárki másnál előfordulhat.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.