2021. 03. 10. - 08:30

Kendall Jenner nagyon szeretne gyermeket

Kendall Jenner nagyon szeretne gyermeket

A csinos modell rendkívül vágyik már egy gyermekre – Kendall Jenner az egyetlen híres famíliájában, akinek még nem született csemetéje.

Igencsak szeretne már saját gyermeket Kendall Jenner. A 25 esztendős modell ezt a Kardashian-Jenner család évek óta tartó showjában vallotta be. Kendall Jenner egyik unokahúgával
 
A modellként sikeres Kendall jelenleg az egyetlen a famíliában, akinek egy csemetéje sincs – testvéreinek legalább egy gyermeke van már – de inkább több -, beleértve Kylie Jennert is, aki 20 évesen lett anya.
 
Kendall nagyon szeret nagynéni szerepben lenni, s gyakran bízzák meg a gyerekek felügyeletével, ha a testvéreinek már kezd sok lenni egy kicsit a dolog.
 
A szép modell korábban azt is beismerte, hogy néha úgy gondolja, az anyaság vele is megtörténik majd, máskor hirtelen túl soknak érzi a feladatot.
 
Valójában, ha készen áll rá, Kendall Jenner lassan leteheti a voksot a babavállalás mellett. Jelenlegi kapcsolata az NBA-sztár kosaras Devin Bookerrel ugyanis sokak szerint okot ad a bizakodásra.
 
A páros idén Valentin-napon tette hivatalossá szerelmét, noha már 2020 áprilisában összefüggésbe hozták őket egymással.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.