2021. 06. 21. - 08:15

Kendall Jenner összeköltözött a párjával

Kendall Jenner összeköltözött a párjával

Lényegében együtt lakik a kedvesével Kendall Jenner. A szép modell egy éve alkot egy párt a kosaras Devin Bookerrel. 

Úgy hírlik, összeköltözött a párjával Kendall Jenner. A Kardashian-showban megismert, ma már modellként is sikeres sztár 2020 júniusában esett szerelembe az NBA-kosárlabdasztár Devin Bookerrel, aki egy évvel fiatalabb nála. Kendall Jenner és Devin Booker kutyájukkal
 
A 26 esztendős Kendall a közelmúltban ünnepelte első évfordulóját a kedvesével, s bennfentesek szerint a kapcsolat annyira komoly, hogy hivatalosan is összeköltöztek. Devin állítólag átvitte a holmiját Kendall otthonába.
 
A forrás a US Weekly magazinnak azt is elmondta: a páros kapcsolata azért működik olyan jól, mert mindketten tudják tartani a munka és a magánélet közötti egyensúlyt, s tiszteletben tartják a másik karrierjét.
 
Az azonban most is tabu Kendall Jennernél, hogy a párja megjelenjen a Kardashian-showban.
 
A modell íratlan szabálya mindig az volt, hogy csak akkor mutat meg bárkit a műsorban, ha a kapcsolata vele valóban komoly. Egy évig minimum együtt kell ehhez lenniük.
 
Devin Booker azonban éppen lecsúszott erről, mivel első évfordulójukat csak a napokban ünnepelték Kendallal – napokkal azelőtt, hogy a Kardashian-show utolsó epizódja adásba került.
 
A szép modell egyébként megosztott kettejükről egy kedves fotósorozatot közösségi oldalán, jelezve az eseményt.
 
Fotó: Instagram / Kendall Jenner
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.