2020. 03. 03. - 08:33

Kendall Jennernek tervei vannak Beyoncéval

Kendall Jennernek tervei vannak Beyoncéval

Elárulta különleges vágyát a csinos modell: Kendall Jenner szívesen lenne Beyoncé személyi asszisztense, mert nagyon érdekli az élete.

Megosztotta a nagyérdeművel a vágyát Kendall Jenner. A valóságshow-ban szereplő, ma már modellként sikeres sztár Beyoncé személyi asszisztense szeretne lenni egy évre. Mint elárulta, érdekli, hogy mit eszik, mit iszik, mit néz, hogyan él.Beyoncé
 
A 24 esztendős modell a Calvin Klein új kampányvideójában beszélt vágyáról, ahol úgy fogalmazott: ha személyi asszisztens lehetne egy évre, Beyoncét választaná.
 
A pozíciót egyébként nem lenne olyan nehéz megcsípnie Kendallnak, féltestvére, Kim Kardashian ugyanis a rapper Kanye West felesége – Kanye pedig közismerten baráti kapcsolatot ápol Jay-Z-vel, Beyoncé férjével.
 
Kendall Jenner egyébként most is szűkszavú a magánélete kapcsán, ám úgy tudni, jelenleg a korábbi kedvesével, Ben Simmonsszal alkot újra egy párt.
 
A szépséges sztárt korábban ASAP Rockyval, Harry Stylesszal, Anwar Hadiddal és Justin Bieberrel is összefüggésbe hozták.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.