2021. 01. 21. - 08:30

Képernyőre kerül Kanye West és Kim Kardashian válása?

Képernyőre kerül Kanye West és Kim Kardashian válása?

Nincs elragadtatva a sikeres rapper, hogy küszöbön álló válását Kim Kardashiantől várhatóan szintén közvetíteni fogja a tévé.

A jelek szerint nemcsak pletyka, hogy Kim Kardashian és Kanye West elszánta magát a válásra. Olyannyira, hogy azt várhatóan még a tévében is leadják majd.Kim Kardashian és Kanye West
 
Úgy hírlik, Kim a Kardashian-család E! reality sorozatának utolsó évadában beszél arról, hogy véget ért a házassága. Kanye pedig egyáltalán nincs elragadtatva.
 
Egy forrás a US Weekly magazinnak azt mondta: a rapper cseppet sincs feldobva a dologtól.
 
Kim Kardashian továbbra is üzleti birodalmára fókuszál. Egyéni tanácsadáson vett részt a házasságával kapcsolatban és úgy tűnik, békében van azzal, merre tart az élete.
 
Kim Kardashiannek és Kanye Westnek négy közös gyermeke született, North (7), Saint (5), Chicago (2) és a jelenleg 19 hónapos Psalm.
 
A sztárpár állítólag közös házassági tanácsadáson is járt. A bennfentes szerint megvitatták a válás részleteit, bár Kim mindennél jobban szeretné, ha működne a kapcsolatuk. Semmi konkrét dolog nem történt, amely a váláshoz vezetett, egyszerűen így alakult. A gyerekek dolgában Kanye és Kim 100 százalékban igazodik egymáshoz.
 
Egy másik forrás azt állítja, a párosnál ezek a gondok már rendszeres párkapcsolati problémáknak tekinthetők. Harmadik fél nincs a dologban – úgy hírlik, 2020 tavasza óta már többször előkerült Kim és Kanye közt a válás kérdése.
 
Valószínűleg sokan várják kíváncsian a fejleményeket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.